Stäng fönster

Tack för din beställning!

Stort tack för din beställning. Ditt ordernummer är: .


Stäng fönster
Logga in
För att kunna handla i vår webshop krävs att du loggar in. Har du inget konto ber vi dig att ansöka om ett genom att ringa oss på telefon 0410-483 80. I samband med att du loggar in måste du även ange ett önskat leveransdatum.

Välj önskat leveransdatum:
↖ Du måste välja önskat leveransdatum
LOGGA IN
Stäng produktvy

Årets Pelargon 2019 BrocadeAnge mailadress nedan så skickar vi en rekommendation!

Skicka mail

Årets Pelargon 2019

Pelargonium x hortorum, Årets Pelargon
Antal styck i kolli: 8
Antal kolli på hylla: 4
Antal kolli på hel CC: 24
Minsta antal: 4 kolliVänligen logga in för att kunna handla hos oss. Saknar du inloggningsuppgifter hos oss vänligen kontakta oss på 0410 - 483 80. Tack!
Information
Årets Pelargon 2019, Pelargonium x hortorum Brocade Salmon Night/Cherry Night, i 12cm kruka. Halvdubbla blommor i laxrosa eller körsbärsrosa ton över ett mörkt purpurfärgat bladverk.
Faktaruta
Årets Pelargon 2019, Pelargonium x hortorum Brocade Salmon Night/Cherry Night, I år är det två Årets Pelargon. Båda pelargonerna tillhör Dekorativa-Gruppen och det blir uppenbart när vi tittar på bladen. Den gröna undersidan letar sig fram och bildar en markerad kant på bladens ovansida. Här möts den gröna kanten av en mörkt purpurfärgad nyans som gör Årets Pelargon så fantastisk. Ovanför bladverket, på sirliga stänglar, finner vi halvdubbla blommor i körsbärsrosa ton, Brocade ’Cherry Night’, eller i laxrosa ton, Brocade ’Salmon Night’. Dess unika och distinkta bladverk i kombination med blommornas mjuka nyanser gör hela plantan till ett smycke, både i fönsterkarmen och senare ute i trädgården. De mörka bladen framträder bäst om plantorna placeras på en solig och varm plats. Blommorna hos Årets pelargon skräpar inte, de sitter kvar tills du bryter av den utblommade stängeln, ännu en egenskap som gör Årets pelargon till ett vinnande val.
### Din varukorg är tom ###
Logga in här
Välj odlare:
ODLARE TRELLEBORG